Solutii complete plase tantari de calitate

 

Stim despre plasa de tantari ca poate fi aplicata pe exteriorul tamplariei, la ferestre si usi din pvc, aluminiu, lemn stratificat, lemn si chiar fier. Plasele detantari sunt fabricate folosind o plasa (sita) fina din fibra de sticla care permite patrunderea aerului si a luminii iar cadrul este din aluminiu vopsit in camp electrostatic la culoarea dorita. Plasele de tantari nu implica modificari ale ramei ferestrei si sunt rezistente la actiunea factorilor climaterici. Plasa are ochiuri fine cu rezistenta mare la rupere si la imbatranire. Fixarea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner cu design placut. In sezonul rece, plasa tip cadru poate fi demontata cu usurinta si remontata in sezonul cald.

Nu trebuie sa te ingrijorezi atunci cand plasa de insecte sau tantari se strica. Noi iti recomandam plase de tantari de calitate, comercializate pe site-ul eMenatWork, putand sa va punem la dispozitie toate elementele necesare, la preturi care sunt intotdeauna rezonabile, astfel incat avand tot ce iti trebuie, poti chiar sa iti reparati singur plasa de tantari, sau in cazul in care doresti, echipa de profesionisti poate face respectivele reparatii ale plasei, scapandu-te in felul acesta de achizitia alteia noi. In orice caz, tinand cont de faptul ca o plasa de tantari nu este foarte scumpa, ramane la alegerea ta daca vrei sa achizitionezi una noua sau doresti reparatia celei actuale.

Intampini anumite probleme referitoare la functionarea tamplariei de aluminiu sau PVC, a plaselor de tantari sau a usilor din termopan care au fost executate de anumite firme? Acum, cu ajutorul nostru, iti vei putea rezolva toate aceste probleme. Iti oferim solutii complete de reparatii plase tantari, inlocuire piese, balamale, rame sau alte mecanisme, reparatii plase tantari si termopane, reglaje termopane.

In situatia in care una din plasele tale de tantari sau anumite elemente ale plasei de tantari se strica iti putem oferi urmatoarele solutii:

  • inlocuirea / reparatia balamalelor plasei de tantari
  • inlocuirea ramei plasei de tantari
  • inlocuirea materialului din fibra utilizat la realizarea plasei de tantari
  • inlocuirea mecanismelor de rulare sau a oricaror piese din sistemele destinate plaselor de tantari.

 

Call Now ButtonSună: 0720 574 144