Preturi plase tantari

Cand vine vorba de preturi plase tantari, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la magazin – de cele mai multe ori. Asteptarile ne pot fi inselate din diferite motive, de la faptul ca nu am masurat corect dimensiunile de care avem nevoie pana la faptul ca am ignorat anumite costuri de pe traseu sau ca nu am stiut prea clar ce anume presupune optiunea initiala. Va propunem asadar sa discutam toate aceste aspecte pe rand.

Cel mai probabil ati observat deja pana acum ca este destul de greu sa gasesti, cel putin pe internet, preturi exacte pentru produsele din aceasta categorie. Motivul principal il reprezinta faptul ca preturile se aplica pe metru patrat – deci variaza de la o comanda la alta. In plus, materialele din care sunt confectionate si modelele alese pot ridica sau cobori costul de achizitie.

Incepem cu modelele, aspectul cel mai interesant, si vom specifica patru tipuri, unele avand chiar si subtipuri:

  • Clasice, cu balamale – pot fi cu magneti, cu cleme sau fixe; costa 5-7 euro la comenzi mai mici de 0.5 metri patrati si in jur de 10 euro la comenzile mai mari
  • Tip rulou – plasa se actioneaza cu un jnur si este rulata in interiorul unei casete montate in partea de sus a ferestrei; costa de la 30 de euro pentru comenzi mai mici de 0.5 metri patrati si de la 35 de euro in sus pentru comenzile mai mari
  • Tip glisant – plasa se culiseaza in lateral, printr-un sistem pe sine; costa in jur de 50 de euro metrul patrat
  • Tip plisse – plasa se pliaza, in lateral pentru usi respectiv in sus pentru ferestre; costa in jur de 130 de euro metrul patrat

Cum este si firesc, modelele expuse mai sus au fost listate in ordinea complexitatii lor, plasele fixe fiind cele mai ieftine si cele mai des cumparate, iar cele plisse fiind cele mai scumpe. Daca sunteti insa determinati sa investiti atat cat este nevoie pentru confort maxim, puteti oricand sa apelati la rulouri exterioare – care sunt de fapt jaluzele – si la care puteti sa montati si o plasa anti-insecte si, de ce nu, un sistem anti-efractie.

Indiferent daca alegeti sa cumparati direct din magazin sau preferati sa va analizati optiunile in mediul online, este foarte important sa fiti atenti la costurile ascunse! Desi varianta expunerii preturilor este adesea inlocuita de aplicatia calculator in care introduceti detaliile comenzii si vi se face o oferta, chiar si atunci cand gasiti preturi plase tantari online, este posibil ca acelea sa nu fie si cele finale!

Intrebati asadar comerciantul daca TVA-ul a fost adaugat, daca se aplica taxa de masuratori, de transport sau de montaj, taxa pentru comenzile personalizate – alt material sau alta culoare – si asa mai departe. Unii vanzatori sunt dispusi sa ofere cele mai diverse reduceri, inclusiv pentru montaj. Cu toate acestea, pana nu luati in calcul toate posibilitatile si nu puneti intrebari la obiect, nu puteti fi siguri ca nu veti avea surprize neplacute.

Call Now ButtonSună: 0720 574 144