Foarte multi cumparatori incep aceasta aventura a alegerii unui model de plasa anti-insecte sperand sa cumpere un model plisse, orientandu-se apoi catre unul rulou si ajung totusi acasa cu plase tantari cu balamale.

Pana la urma, aceasta a treia optiune reprezinta, de fapt, cel mai bine vandut produs din domeniu. Faptul ca este si cel mai accesibil din punct de vedere financiar influenteaza, fara indoiala, opinia consumatorilor. Si totusi, daca este ieftin nu inseamna ca are o calitate indoielnica, ci dimpotriva.

In cele ce urmeaza va invitam sa descoperim impreuna caracteristicile plaselor cu balamale si sa le punem in lumina avantajele si, de ce nu, dezvantajele, dupa caz.

Structura unei plase de acest tip este standard: rama, plasa propriu-zisa – fixata prin rama, doua balamale si un maner care poate permite actionarea nu doar in lateral, ci si in interior, in forma de V.

Pe piata se gasesc la ora actuala cateva modele cu mici variatii in ceea ce priveste caracteristicile. In linii mari insa, plasele traditionale au cadrul din aluminiu si plasa din fibra de sticla. Culoarea plasei este neagra si aceasta poate fi lucrata astfel incat sa capete proprietati antistatice.

Va intrebati care sunt avantajele plaselor de tantari cu balamale?

  • Sunt cele mai ieftine – asa cum am sugerat la inceputul acestui articol, exista trei optiuni: cu balamale, tip rulou sau plisse; daca cele plisse pot costa si 50 de euro metrul patrat, cele cu balamale costa intre 10 si 20 de euro metrul patrat. Si daca tinem cont de faptul ca, in final, amandoua impiedica insectele sa patrunda in casa, parca diferenta de pret nu ne mai lasa indiferenti
  • Au un sistem de montare deloc pretentios – asta nu inseamna ca puteti sa le montati de unul singur, fara a apela la ajutorul comerciantului, ci ca sistemul este cat se poate de fiabil si atasat direct tamplariei. O data indeplinita operatiunea, veti putea interveni personal pentru a demonta plasa scotand-o pur si simplu din balamale
  • Sunt usor de intretinut – avantajul listat anterior ne da de inteles ca le puteti scoate pentru a le spala in cada, cu apa si sapun, sau pentru a le pune la pastrare o data cu racirea vremii; astfel evitati riscul ca acestea sa fie afectate de ger si le tineti in siguranta, in casa, pana la primavera

Judecand dupa toate aspectele aduse in discutie, nu putem spune ca alegerea de plase tantari cu balamale prezinta vreun dezavantaj. Pana la urma, celelalte doua optiuni au aceeasi functie, la care se adauga un design mai atractiv. Cata vreme plasa pe care ati montat-o isi indeplineste rolul, nu aveti de ce sa va faceti alte griji.

Fiecare dispune de un anumit buget si alegerea este in intregime a dumneavoastra. Singurul sfat, in incheiere, este acela de a masura cu mare atentie cadrul ferestrei inainte de a da comanda. Daca aveti motive sa suspectati o masuratoare incorecta, puteti oricand sa solicitati comerciantului sa trimita o echipa la dumneavoastra acasa pentru a determina exact modelul necesar si pretul acestuia.

Call Now ButtonSună: 0720 574 144