Montajul plaselor de tantari

Pornind de la ideea ca nu poate fi atat de greu sa fixezi un cadru pe tamplaria geamului sau a usii pentru a asigura protectia impotriva tantarilor, foarte multe persoane ajung sa fie inselate de propriile asteptari. Cu toate acestea, montajul plaselor de tantari nu este un procedeu prea complicat, cata vreme anticipati fiecare pas si aveti in vedere chiar si cele mai mici detalii.

In principiu, aveti nevoie sa fixati mai intai cadrul, peste care sa montati plasa. In functie de tipul de plasa ales, s-ar putea sa folositi bara de aluminiu cu garnitura de cauciuc sau banda autoadeziva, balamale clasice, coltare de plastic – numite si prinderi L – sau chiar holzsuruburi.

Va intrebati in ce etapa a procesului pot interveni complicatiile? Haideti sa vedem daca ati inclus deja in planul de montare si urmatoarele aspecte:

  • In functie de materialul din care este confectionata fereastra, pot exista mai multe santuri de inchidere
  • Plasarea ramei si apoi a plasei de tantari nu se poate face pe oricare din aceste santuri de inchidere
  • O conditie obligatorie este sa aveti ca suport o portiune lata de cel putin 1 cm
  • Operatiunea se poate complica atunci cand aveti geamuri duble, acestea impunand necesitatea de a lasa cativa centimetri de rezerva, ca marja de eroare

Una dintre concluziile firesti este aceea ca montajul plaselor de tantari este simplu in aparenta, dar micile detalii pot face mari diferente. Astfel, doua plase anti-insecte de acelasi tip, montate de doua persoane, pot oferi grade de protectie diferite. Un amanunt pe care ati decis sa il ignorati – sau poate de care nici nu ati stiut –nu trebuie sa fie, neaparat, responsabil de prabusirea plasei, dar poate afecta eficienta si durabilitatea produsului.

Mergand pe firul logic al acestor observatii, se impune sa mentionam si faptul ca a apela la ajutorul echipei care va livreaza plasele pentru a le monta este cat se poate de recomandat. Ganditi-va ca solicitati interventia unor profesionisti, oameni care fac acest lucru in mod frecvent si care il for face si pentru dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Astfel nu veti mai fi nevoiti sa consumati timp si energie, sa va enervati sau sa tineti casa in dezordine – toate acestea in timp ce tantarii intra in casa, pentru ca, nu-i asa, ne amintim ca avem nevoie de plasa dupa ce ne pricopsim deja cu cateva intepaturi, ceea ce inseamna ca insectele nedorite sunt prin preajma.

Un alt aspect foarte important pe care multi cumparatori nu il cunosc este acela ca, foarte multi comercianti, din dorinta de a  le castiga increderea, ofera serviciul de montaj gratuit. Prin urmare, exista posibilitatea de a rezolva problema fara sa platiti nici un ban. Nu trebuie decat sa adresati aceasta intrebare simpla vanzatorului si veti sti la ce sa va asteptati. La fel de bine, puteti cauta la mai multe magazine si cel putin unul dintre ele va putea sa va satisfaca toate nevoile.

Call Now ButtonSună: 0720 574 144