Intretinere plase tantari

Intretinerea plaselor de tantari  necesita nu foarte mult efort si nici  nu necesita  mult timp. Plasele de tantari fiind foarte pratice si potrivite  oricarui tip de tamplarie, PVC sau aluminiu. Se demonteaza  usor la venirea iernii si de asemenea sunt simple de depozitat, ocupand putin spatiu. Plasele de tantari trebuie curatate in special de praf, doar cu o carpa si cu detergent special sau burete, cu sapun si cu apa. Cadrul plasei de tantari trebuie si el sters  tot cu o carpa si un detergent special.

In sezonul rece plasa de tantari se pastreaza ridicata in caseta fara a fi necesara inlaturarea de la fereastra. Actionarea la plase de tantari tip rulou este facilitata de arcuri, ridicarea si coborarea ruloului se face foarte simplu prin tragerea snurului si actionarea cu manerele in blocatori.

Recomandat sa le protejati pe cat posibil de lovituri – nu le lasati deschise si nesupravegheate deoarece, fiind foarte usoare, pot fi balansate de vant, lovite de zid si afectate destul de serios.

In functie de tipul plasei de tantari pe care o aveti si in functie de ferestre, va vom ajuta cu sfaturi pentru intretinere in perfecta stare in momentul in care venim la dumneavoastra pentru o noua comanda sau pentru reviziile periodice de termopane sau reglajele termopanelor.

Call Now ButtonSună: 0720 574 144