Avantaje plase tantari

Avantaje plase tantari

Plasele anti insecte constituie una dintre cele mai comune masuri de protectie impotriva tantarilor si a altor insecte nedorite ce isi fac aparitia o data cu incalzirea vremii. Tantarii nu sunt doar iritanti prin prezenta lor, provocandu-ne nopti albe si mancarimi greu de suportat, ci si potential periculosi. O singura intepatura a acestor insecte ne poate transmite o serie de boli  precum virusul West Nile, febra galbena, febra dengue sau malarie. Prin urmare, putem dezvolta o multitudine de avantaje plase tantari, pornind chiar si de la aceste idei aparent simple.

Pentru inceput, putem sa apreciem faptul ca aceste plase imbina utilitatea cu estetica. In prezent gasim pe piata o varietate impresionanta de modele. Putem alege materialul, culoarea, grosimea, tehnica de vopsire, metoda de lacuire, metoda de prindere a plasei pe rama, metoda de prindere a ramei pe tamplaria geamului, sistemul de montare – o data cu tamplaria sau dupa fixarea acesteia, sistemul de actionare si multe alte aspecte. Toate acestea sporesc, pe de o parte, utilitatea produselor, si aspectul decorativ placut, de cealalta parte.

Si totusi, rolul protector al acestora ramane avantajul esential. Cand vine vorba de protectia impotriva tantarilor, avem la dispozitie cateva categorii de produse sau moduri de a actiona: accesoriile vestimentare speciale, care sa ne acopere cea mai mare parte a corpului; cremele cu factor de protectie impotriva tantarilor; si plasele acestea anti-insecte.

Prima optiune este destul de dificil de folosit in contextul in care tantarii apar in sezonul cald, cu alte cuvinte atunci cand o haina in plus pe noi este ultimul lucru pe care ni l-am putea dori. Cea de-a doua optiune pare sa fie destul de eficienta, in masura in care contine ingrediente chimice capabile sa tina la distanta insectele. Cu toate acestea, cei care sunt cat de putin preocupati de sanatatea lor sau de efectele pe care le-ar putea avea aceste chimicale asupra organismului, pe termen lung, sunt destul de reticenti.

Prin urmare, cea mai eficienta bariera de protectie ramasa este aceasta plasa. Pentru cei mai protectori dintre dumneavoastra, plasele simple si robuste, montate corespunzator atat la usi cat si la ferestre, asigura protectie maxima si va ofera libertatea de a face tot ceea ce va doriti si de a va imbraca asa cum doriti in intimitatea caminului dumneavoastra. Daca refuzati optiunea cremelor din comoditate, puteti oricand sa optati pentru o plasa tratata chimic, astfel incat sa va asigurati ca aceste insecte nici macar nu se vor mai apropia de locuinta dumneavoastra.

Lista acestor avantaje plase tantari poate fi detaliata si mai mult, dar, in linii mari, exista cateva trasaturi specifice apreciate de toti cei care le-au folosit pana in prezent: utilitatea practica, flexibilitatea, usurinta folosirii lor si design-ul placut. Analizati acum oferta de plase anti-insecte de pe piata si va veti convinge ca exista o multitudine de modele. Pana la urma s-ar putea sa va fie dificil sa va hotarati pentru un singur model, tocmai de aceea este indicat sa discuati cu cativa comercianti inainte de a identifica plasa ideala pentru caminul dumneavoastra si pentru o vara linistita.

Call Now ButtonSună: 0720 574 144